Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rustenburgsweg in Oldebroek 8096 AA

Rustenburgsweg

8096 AA Oldebroek
Koopsom € 295.000,- v.o.n.

Omschrijving

Het plan genaamd ‘Brandts Erve’ bestaat uit 4 hoekwoningen, 2 tussenwoningen en 1 tussenwoning met topgevel. Op Brandts Erve woont u toekomstbestendig!

Het perceel is gesitueerd aan de westzijde van de huidige dorpskern aan de Rustenburgsweg. In het verleden was hier de Golff supermarkt gevestigd.

Een levensloopbestendige woning groeit als het ware mee met de bewoners....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 93 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Het plan genaamd ‘Brandts Erve’ bestaat uit 4 hoekwoningen, 2 tussenwoningen en 1 tussenwoning met topgevel. Op Brandts Erve woont u toekomstbestendig!

Het perceel is gesitueerd aan de westzijde van de huidige dorpskern aan de Rustenburgsweg. In het verleden was hier de Golff supermarkt gevestigd.

Een levensloopbestendige woning groeit als het ware mee met de bewoners. Hierdoor hoeven bewoners niet te verhuizen vanwege ouderdom of een beperking. Bij levensloopbestendig bouwen gaat het om een combinatie van toegankelijkheid, veiligheid, bereikbaarheid en privacy.

Verder bevindt alles zich op de begane grond, maar heeft u ook nog een verdieping met een extra slaapkamer en berging.
U heeft veel keuzevrijheid in het bouwproces. Zo is er voor de hoekwoningen een indelingsvariant mogelijk.


De 7 levensloopbestendige woningen bestaan uit:
- 2 hoekwoningen met aangebouwde garage/berging (bnr. 1 en 7) - kaveloppervlakte circa 251 m² - koopsom € 343.000,= v.o.n.
- 2 tussenwoningen met vrijstaande berging (bnr. 2 en 3) - kaveloppervlakte circa 146 m² - koopsom € 295.000,= v.o.n.
- 2 hoekwoningen met aangebouwde garage/berging (bnr. 4 en 5) - kaveloppervlakte circa 235 m² - koopsom € 332.000,= v.o.n.
- 1 tussenwoning met topgevel en een vrijstaande berging (bnr. 6) - kaveloppervlakte circa 149 m² - koopsom € 310.000,= v.o.n.

Het merendeel van de woningen is inmiddels onder optie, de resterende woningen worden vanaf nu in de vrije verkoop aangeboden.

De woningen zijn voorzien van de nieuwste duurzame technieken. De maandlasten zijn hierdoor erg laag.
Aandacht voor ons milieu en lage maandlasten gaan hier hand in hand. De woningen zijn gasloos en hebben een EPC van 0,26.

Deze woningen voldoen aan de EPC eisen die door hypotheekbanken gesteld worden voor het afsluiten van een groene hypotheek.
Om een groene hypotheek af te kunnen sluiten heeft u een zogenaamde Groenverklaring nodig. Praktisch betekent dit voor u voor een groot deel van uw hypotheekbedrag een rentekorting tot maar liefst 0,5% op uw hypotheek.
Uw hypotheekadviseur vertelt u er graag meer over.

Prins Bouw kan ervoor zorgen dat deze woningen in het Register Groenverklaringen worden opgenomen.

Op dit project heeft een voorinschrijving plaats gevonden. Hierdoor zijn er op moment nog maar enkele bouwnummers beschikbaar. U kunt u interesse kenbaar maken bij de makelaar. Bij eventuele meerdere interesse voor 1 het zelfde bouwnummer, kan de ontwikkelaar er voor kiezen dat er geloot wordt bij de notaris voor een definitieve toewijzing.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 93 m² Perceeloppervlakte 146 m² Overige inpandige ruimte 15 m² Externe bergruimte 17 m² Inhoud 354 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Oldebroek Sectie H Perceelnummer 4641 Oppervlakte 146 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.