Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Hogekamp (Type Biezekamp) in Oldebroek 8096 MT

Hogekamp (type Biezekamp)

8096 MT Oldebroek
Koopsom € 255.000,- v.o.n.

Omschrijving

Wees klaar voor de toekomst!

Dit blok van 3 woningen wordt gasloos gebouwd en verwarmd door aardwarmte. Met de aankoop van één van deze woning bent u klaar voor de toekomst.

In totaal zijn er 3 woningen met verschillende oppervlakten en uitstraling. Uitgebreide en volledige plattegronden staan in de brochure!

Bouwnummer 11: kaveloppervlakte: circa 204 m² -...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Wees klaar voor de toekomst!

Dit blok van 3 woningen wordt gasloos gebouwd en verwarmd door aardwarmte. Met de aankoop van één van deze woning bent u klaar voor de toekomst.

In totaal zijn er 3 woningen met verschillende oppervlakten en uitstraling. Uitgebreide en volledige plattegronden staan in de brochure!

Bouwnummer 11: kaveloppervlakte: circa 204 m² - Koopsom: € 309.000,- v.o.n.
Bouwnummer 12: kaveloppervlakte: circa 148 m² - Koopsom: € 255.000,- v.o.n.
Bouwnummer 13: kaveloppervlakte: circa 327 m² - Koopsom: € 349.500,- v.o.n.

Interesse gewekt! Neem snel contact voor het vrijblijvende inschrijfformulier en uitgebreide informatiebrochure.

Voorzien van de nieuwste technieken en klaar voor toekomst. Aandacht voor ons milieu en lage maandlasten gaan hier hand in hand. De woningen zijn gasloos en hebben een EPC van 0,0. Dat wil zeggen dat een woning op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat erdoor wordt verbruikt (gebouwgebonden).

Lage energielasten!
De energiebehoefte voor verwarming, koeling en ventilatie is laag en de woning wekt veel duurzame energie zelf op. Er is geen aardgas en nog maar weinig elektriciteit van het net nodig. En dat merkt u in de energierekening. Die is aanmerkelijk lager! Zoveel lager zelfs dat hypotheekbanken u extra leenruimte toestaan. Voor meer info, vraag het uw hypotheekadviseur

WTW-systeem!
Ventilatie met een warmteterugwinning zorgt voor frisse lucht, zonder dat er warmte verloren gaat.

Luchtdicht en top geïsoleerd!
De woningen zijn uitermate goed geïsoleerd. Extra dikke isolatie in de wanden en het dak zorgen in de winter en in de zomer voor een goed klimaat. De extra luchtdichtheid zorgt ervoor dat er zo min mogelijk energie uit de woning kan ontsnappen.

Zonnepanelen!
Zonnepanelen zorgen voor alle elektriciteit die nodig is voor verwarming en ventilatie.

Warmtepomp!
De toegepaste warmtepomp is een grondwater-warmtepomp. Deze haalt ’s winters warmte uit de aarde om de woning te verwarmen en zorgt ’s zomers voor verkoeling.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 255.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 130 m² Inhoud 500 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A++ Energie einddatum 01-04-2028 Warmwater Zonneboiler en elektrische boiler eigendom Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1 m² (0.01 m bij 0.01 m) Kwaliteit tuin Aan te leggen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik bouwgrond Huidige bestemming bouwgrond

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring