Aankoop

contact
Pleiter Makelaars & Taxateurs heeft een jarenlange ervaring in het aankopen van onroerend goed, van woningen, bedrijfspanden en agrarische objecten.

Voorbeeld aankooptraject woning:

Het orienterende gesprek

Hierin komt de kennismaking met u en uw zoekwens aan de orde en bekijken wij samen de mogelijkheden voor de koop van uw droomwoning.

Start aankooptraject

Uw profiel wordt verwerkt in ons zoeksysteem, eventueel zijn er al woningen geselecteerd waar wij samen met u naar toe kunnen gaan.

Voortgang

Wij houden u op de hoogte van alle van belangzijnde ontwikkelingen en bespreken periodiek met u de voortgang.

Bezichtiging

Wij maken voor u de afspraak met de verkopende partij en nemen na afloop van de bezichtiging het pand uitgebreid met u door.

Onderhandeling

In overleg met u onderhandelen wij met de verkopende partij en zullen de voor u meest gunstige voorwaarden in het proces inbrengen.

Koopakte

Wij controleren de gemaakte afspraken nauwgezet op juistheid en bereiden op deze wijze de toekomstige notariële levering voor.

Inspectie

Voor de afspraak bij de notaris verzorgen wij samen met u de oplevering van de woning en beoordelen of de woning correct wordt opgeleverd.

Notaris

De formele handeling: het tekenen van de akte bij de notaris, waarna kopers en verkopers en de makelaar(s) het traject afsluiten.