Taxaties

contact
In een taxatierapport staan de waarde en een beschrijving van een pand. Met name die waarde is natuurlijk belangrijk. Want of de taxatie nu wordt opgesteld voor de aanvraag van een financiering, aangifte van successierechten, bedrijfsbeëindiging of iets anders, u wilt zekerheid over de waarde. En die zekerheid heeft u bij Pleiter Makelaars & Taxateurs. Want de belangrijkste gereedschappen voor een goede inschatting van de waarde zijn ervaring en deskundigheid. Een ervaren makelaar kent de markt. En marktkennis is nodig voor een juiste inschatting van de waarde van uw woning of bedrijfspand.

Woning taxaties

Pleiter Makelaars & Taxateurs heeft ruim 30 jaar ervaring op de Veluwse woningmarkt.

Daarnaast beschikken we over de middelen om onderzoek te doen. Wij hebben toegang tot historische archieven en de actuele transacties in de markt.

Verder zijn onze taxateurs gecertificeerde NVM Taxateurs. Ook voor NWWI taxaties kunt u bij ons terecht.

Een taxatie van Pleiter Makelaars & Taxateurs staat dus als een huis!

A&LV Taxaties

Wat is er nu beter dan een makelaar die zelf afkomstig is uit de sector en weet hoe de hazen lopen?

Een agrarische taxatie is maatwerk en vakwerk en kunt u met een gerust hart over laten aan Pleiter Makelaars & Taxateurs!

BOG taxaties

Door onze jarenlange ervaring is Pleiter Makelaars & Taxateurs in staat uw zakelijk onroerend goed op waarde te schatten. Van bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, kantoren en overig onroerend goed, wij doen ons werk!